Εταιρεία

Image
Λιγα λογια για εμας

Δ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Α.Ε.

Η Δ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1984 ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών πώλησης. Σήμερα, έχει εδραιωθεί στον κλάδο εμπορίας και διακίνησης τόσο ξηρού όσο και ψυχομένου φορτίου, τηρώντας αυστηρά μέτρα ποιότητας.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο 8ο χλμ Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 12.000 τ.μ., στο οποίο στεγάζονται χώροι αποθήκευσης 1500 τ.μ., εκ των οποίων τα 427 τ.μ. συγκροτούν τους υπερσύγχρονους θαλάμους ψύξης και συντήρησης τροφίμων.

Διαθέτει ομάδα πωλήσεων η οποία δραστηριοποιείται στους νομούς Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης, Ξάνθης και Έβρου και παρέχει υπηρεσίες πωλήσεων, παραγγελιοληψίας και merchandising.

Στις εγκαταστάσεις μας στεγάζονται τα γραφεία όπου λειτουργεί εμπόριο λογιστήριο και εκεί βρίσκεται και η ομάδα αποθήκης υπεύθυνη για την ορθή διαχείριση των προϊόντων.

Η διακίνηση γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα από οδηγούς της εταιρείας μας, στον πελάτη, με συνέπεια, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Οι κύριες δραστηριότητες μας είναι:

Εμπόριο και Αντιπροσωπεία
Διανομές - Logistics
Waterline
Εταιρειες

Οι συνεργασίες μας

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία μαζί μας;

Καλέστε μας στο τηλέφωνο

2510 326690

εξυπηρετηση πελατων

Το δυναμικό μας

Για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σύμμαχούς της διαθέτει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό 24 ατόμων, από τους οποίους η ομάδα πωλήσεων απαρτίζεται από 6 μέλη.

Η λήψη παραγγελίας γίνεται με την βοήθεια φορητού Η/Υ (tablet), ώστε να υπάρχει σε πραγματικό χρόνο από των πωλητή μας πλήρη εικόνα του πελάτη όπως και της αποθήκης.